Eisenburg kemping és pihenőpark

Kényelmes, családias hangulatú pihenőpark, mely minden korosztály számára ideális szálláshely.

Elhelyezkedésénél fogva és a mindössze 5 km-re folyó Rába miatt ideális, az erdei-, természetvédelmi kerékpáros-, kajak/kenu- és egyéb sporttáborok, osztálykirándulások megrendezéséhez. Fantasztikus a fauna és flóravilág, az alpokaljai levegő rendkívüli.

A szobák modernül berendezettek, stílusukban a svéd egyszerűséget és a francia tengerparti stílust követik magyar alapanyagokból, magyar munkaerővel. A pihenőházak és szobák barátságosak és világosak. A szobákban friss és ropogós ágynemű várja a vendégeket.

NYITÁS: 2019 MÁJUS

PIHENŐHÁZAK

 Főzés és étkezés

Igényesen felszerelt közös használatú konyhában, ahol hűtőszekrény, főzőlap, mikrohullámú sütő, vízforraló, kenyérpirító és mosogató áll rendelkezésre.  Közös bográcsozásra vagy szalonnasütésre is van mód.

 Fürdés és tisztálkodás

Szeparált tisztálkodási helyiségek: női és férfi WC-k, mosdók, zuhanyzók.  A mosás mosógépben is megoldható.

 Ingyenes Wi-Fi és ingyenes parkolás

A kemping zárt területén megszálló, kempingező vendégek számára.  

 Szórakozás és programok

Főleg esős időben ajánlott és egész napos kikapcsolódást szolgál a bohém stílusban berendezett közösségi tér (TV, olvasósarok). A fákkal körülvett hatalmas udvaron pihenők és padok várják az utazókat a kellemes tavaszi és nyári esték eltöltéséhez vagy a szabadtéri foglalkozásokhoz. Az EISENBURG kempingtől 30 méterre található a városi termál – és strandfürdő, mely a vizes kikapcsolódást várók kedvenc helye.

 Gyermek és felnőtt sportfoglalkozások

A helyi általános- illetve középiskolában parkettázott tornaterem bérelhető 3000-6000 Ft/ óra díj ellenében.

 Közvetlen közelünkben

Kneipp témaúttal övezett tó várja a hobby horgászokat és térítés ellenében bérelhető teniszpálya a sportos kikapcsolódásért. A Rába kajak- és kenutúrázásra is alkalmas, de lovagolni is lehet a városi lovardában. Ha szerda, akkor piac, helyi különlegességekkel és házi specialitásokkal.