Kényelmes, családias hangulat

Kényelmes, családias hangulatú pihenőpark, mely minden korosztály számára ideális szálláshely.

Elhelyezkedésénél fogva és a mindössze 5 km-re folyó Rába miatt ideális, az erdei-, természetvédelmi kerékpáros-, kajak/kenu- és egyéb sporttáborok, osztálykirándulások megrendezéséhez. Fantasztikus a fauna és flóravilág, az alpokaljai levegő rendkívüli.

A szobák modernül berendezettek, stílusukban a svéd egyszerűséget és a francia tengerparti stílust követik magyar alapanyagokból, magyar munkaerővel. A pihenőházak és szobák barátságosak és világosak. A szobákban friss és ropogós ágynemű várja a vendégeket.

PIHENŐHÁZAK

Szolgáltatások és programlehetőségek

  Főzés és étkezés: Igényesen felszerelt közös használatú konyhában, ahol hűtőszekrény, főzőlap, mikrohullámú sütő, kenyérpirító és mosogató áll rendelkezésre. Közös bográcsozásra vagy szalonnasütésre is van mód.

Fürdés és tisztálkodás: Szeparált tisztálkodási helyiségek: női és férfi WC-k, mosdók, zuhanyzók. A mosás mosógépben is megoldható.

Ingyenes Wi-Fi és ingyenes parkolás a kemping zárt területén megszálló, kempingező vendégek számára.

Szórakozás és programok: Főleg esős időben ajánlott és egész napos kikapcsolódást szolgál a bohém stílusban berendezett közösségi tér (TV, olvasósarok). A fákkal körülvett hatalmas udvaron pihenők és padok várják az utazókat a kellemes tavaszi és nyári esték eltöltéséhez vagy a szabadtéri foglalkozásokhoz.

Az EISENBURG kempingtől 30 méterre található a városi termál – és strandfürdő, mely a vizes kikapcsolódást várók kedvenc helye. Gyermek és felnőtt sportfoglalkozások számára a helyi általános- illetve középiskolában parkettázott tornaterem bérelhető 3000-6000 Ft/ óra díj ellenében. Közvetlen közelünkben Kneipp témaúttal övezett tó várja a hobby horgászokat és térítés ellenében bérelhető teniszpálya a sportos kikapcsolódásért. A Rába kajak- és kenutúrázásra is alkalmas, de lovagolni is lehet a városi lovardában. Ha szerda, akkor piac, helyi különlegességekkel és házi specialitásokkal.